hey you!thanks for visiting my blog.please leave your link after visit my blog,thanks you for being my follower ,thanks you so much :)

LIKE ! LIKE ! LIKE !


sekarang nie aku tak tahu kenapa aku suka sangat layan lagu yang slow2 motion punya ,HAHAHA , kalau tak dulu jangan harap lah , lagu jiwang pun aku tak layan . petang tadi aku dok usya lah channel hits kot2 ada lagu best2 ke kan boleh lah aku search dalam Youtube ke , dari kol 330 tadi aku dok menunggu depan tv sampai 6 petang , first2 aku layan dulu carta Kpop hits ,huhuhu .memang aku layan ~ then dalam pukul 5 lbh cm 2 ada lagu omputih tajuk everytime , penyanyi dea Britney spears HOooho , memang aku suka lagu nie . aku suka kan lirik dea ,lirik dea menyentuh jiwa aku ,huhuhu . lagu nie dah lama lah jugak dalam sekitar 2009 ,tapi baru nak meletop kt telinga aku HEHEHE !

Notice me take my hand
Why are we strangers when
Our love is strong
Why carry on without me?

Every time I try to fly
I fall without my wings
I feel so small
I guess I need you baby
And every time I see you in my dreams
I see your face, it's haunting me
I guess I need you baby

I make believe
That you are here
It's the only way
I see clear
What have I done
You seem to move on easy

And every time I try to fly
I fall without my wings
I feel so small
I guess I need you baby
And every time I see you in my dreams
I see your face, you're haunting me
I guess I need you baby

I may have made it rain
Please forgive me
My weakness caused you pain
And this song is my sorry

At night I pray
That soon your face
Will fade away

And every time I try to fly
I fall without my wings
I feel so small
I guess I need you baby
And every time I see you in my dreams
I see your face, you're haunting me
I guess I need you baby


1 comment:

  1. sy suka lagu ni dr zmn sekolah lg..slow n sweet :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...